söndag 17 augusti 2014

Born at Midnight - C.C. Hunter

Hej, en dag försent, men bättre sent än aldrig!


Jag har som sagt läst ut boken "Born at Midnight" av C.C. Hunter som handlar en 16-årig tjej vars namn är Kylie Galen.

Beskrivning av Bok: 

Kylie Galen har haft en hel del skit kastat i hennes knä. Hennes föräldrar ska skilja. Hennes pojkvän gjorde slut med henne för att hon inte kunde göra honom tillfreds. Hennes mormor dog och nu har Kylie fått en stalker. Tyvärr, hon är den enda som verkar kunna se stalkern. Och därför får hon skickas till en psykolog där hon får sitta och samtala i en soffa. Hennes psykolog skickar sedan Kylie till det så kallade "Shadow Falls Camp". Kylie och hennes föräldrar tror att det är ett läger för stökiga tonåringar, men där misstar de sig. Det är ett läger för övernaturliga: vampyrer, varulvar, älvor, häxor etc. Och enligt Camp ledaren, är Kylie också en av dem.

Omdöme av Bok: 

Jag tycker att boken var bra, den är en av de böcker som man vill fortsätta läsa för att man vet att den har mer att ge. Handlingen i boken är ganska utdragen, men det är inte så konstigt då bokserien är på 5 böcker.
Av mig får boken 4 av 5 Bokmärken, då jag tycker att författaren lyckats få med många olika genrer så som, skräck, kärlek och spänning. Rekommenderar denna bok till alla i åldern 14-19 år.

______________

Språk: Engelska
Första meningen: "This isn't funny!" her father yelled.
Antal sidor: 398


// Ha det bra,
Erik

1 kommentar: